Dr. Özkul: toplumda ahlaki dejenerasyon yaşanıyor

14 Aralık 2012 Cuma 15:41
Dr. Özkul: toplumda ahlaki dejenerasyon yaşanıyor






BURSA (CİHAN)- Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul, toplumda çok büyük ahlaki dejenerasyon yaşandığını belirtti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Cemal Balabanoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Dr. Sunay Özkul´u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Balabanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´nı çok önemsediklerini dile getirdi.

Toplumdaki huzurun aileden başladığına dikkat çeken Balabanoğlu, şunları kaydetti: Aile içi şiddet olayları sadece eğitim seviyesi ile alakalı değil. Bilim değil ilim cehaleti var. Bilimle ilimi beraber götürebilseydik bunlar yaşanmayacaktı.

ALDATMA ORANLARI ÇOK YÜKSEK

Dr. Sunay Özkul ise aile içi şiddette sadece erkeklerin suçlu olmadığına dikkat çekti. Özkul, şöyle konuştu: Erkekleri doğurup büyüten de kadınlardır. Bir yanlışta tek taraf olmaz. Toplumda çok büyük ahlaki dejenerasyon var. Boşanma oranına bakınca aldatma oranları çok yüksek. Bunu sadece erkeklere yüklemiyorum. Burada bizim maneviyatı yükseltmemiz gerekiyor. 'Sonuç ne olursa olsun dosdoğru ol' ilkesine göre çocukları yetiştirmemiz gerekiyor.

Kadınlara yönelik eğitimleri arttıracaklarını açıklayan Özkul, kadınların çocuklarını merhametle, karşısındaki insana zarar vermeyecek şekilde yetiştirmesi gerektiğini ifade etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.