Edirne'de 38 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

11 Aralık 2012 Salı 14:24
Edirne'de 38 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi






EDİRNE (CİHAN)- Edirne'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ekiplerinin düzenlediği operasyonda 38 bin 150 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Türkiye'ye giriş yapmak üzere Kapıkule Gümrük Sahası'na giren T.E.´nin kullandığı ve S.K isimli şahsın ise yolcu olarak bulunduğu TIR aracı durduruldu. Risk analizleri kapsamında X-Ray cihazından sevk edilen araçta Narkotik Dedektör Köpeği Bonnynin de katıldığı arama yapıldı. Bonny'nin aşırı tepki verdiği kabin kısmında yapılan detaylı aramada 11 kilo 670 gram ağırlığında 38 bin 150 adet uyuşturucu extacy hap bulundu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan sürücü ve yolcu gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi´ne gönderildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.