Edremit Şehit Aycan Özdil'i bekliyor

Teröristlerin bombalı tuzağının patlatılması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Aycan Özdil'in ölüm haberi Edremit'e ulaştı.

03 Nisan 2016 Pazar 00:24
Edremit Şehit Aycan Özdil'i bekliyor






Edremit Şehit Aycan Özdil'i bekliyor

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Aycan Özdil'in Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.
Nusaybin'de sürdürülen operasyonlar sırasında PKK'lıların bombalı tuzakldıkları bombayı infilak etirmesi sonucu şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan uzman çavuş Aycan Özdil'in Balıkesir'in Edremit İlçesi  İkizçay Mahallesi Hamdi Türe Caddesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Özdil ailesine oğullarının şehit olduğu haberi, sağlık görevlileri eşliğinde verildi.

Öte yandan Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil'in geçen hafta operasyonlarda şehit olan arkadaşları için sosyal paylaşım sitesinde, "Daha 22 yaşımdayım çok gencim her şeyi kaldıracak gücümün olduğuna inanıyorum, ama artık bir şehit daha vermeye inanın bünyem kaldırmayacak. Ruhunuz Şad Mekanınız cennet olsun, Mardin Komando Taburu" paylaşımında bulunduğu görüldü.
Bekar olan şehit Özdil'in, yarın memleketi Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde toprağa verileceği ifade edildi.
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.