Ege'de deprem, Ege 5.0'lik depremle sallandı

Ege Denizi'nde Girit Adası açıklarında meydana gelen depremin şiddeti 4.8 olarak ölçüldü. Deprem Akdeniz ve Ege Denizi sahil şeridinde hissedildi. Depremin şiddeti Kandilli Rasathanesi tarafından daha sonra 5.0 olarak düzeltildi

16 Nisan 2016 Cumartesi 03:22
Ege'de deprem, Ege 5.0'lik depremle sallandı






Ege'de deprem, Ege denizi 5.0 ile sallandı

Ege Denizi'nde peş peşe meydana gelen iki ayrı deprem korkuttu. Her iki deprem de Girid adası açıklarında meydana geldi. Birinci depremin şiddeti 4.7, ve denizde meyedana gelirken ikinci depremin şiddeti ise 4.8 olarak ölçüldü. İlk deprem denizin 10 KM altında oluşurken ikinci deprem ise Girit Adası karasında ve yerin 6 KM derinliğinde kaydedildi. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin şiddetini 5.0 olarak düzeltti.


Ege Denizi'nde Girit Adası açıklarında meydana gelen depremin şiddeti 4.8 olarak ölçüldü.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Deprem Girit Adası'nın güneyinde karaya oldukça yakın bir mesafede ve denizin 6.6 KM derinliğinde oluştu.

Deprem'in şiddeti İstanbul'dan 4.8 olarak kaydedildi.

Deprem gece saat 03.10'da meydana geldi.

İlk sarsıntı Dalaman, Bodrum, Fethiye, Marmaris açıklarında da hissedildi.
Son Güncelleme: 16.04.2016 03:39
Anahtar Kelimeler:
Son Depremler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.