Egemen Bağış, Time İn Turkey fotoğraf sergisini gezdi

11 Aralık 2012 Salı 15:41
Egemen Bağış, Time İn Turkey fotoğraf sergisini gezdi






KONYA (CİHAN)- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Mevlana Müzesi Gülbahçe'de sergilenen Zaman Gazetesi'nin Time İn Turkey 'Türkiye'de Zaman' adlı fotoğraf sergisini gezdi.

Bakan Bağış, bir dizi ziyaret ve Türk Akreditasyon Kurumu'nun (TÜRKAK) Danışma Kurulu Toplantısı'na katılmak için Yüksek Hızlı Tren ile Ankara'dan Konya'ya geldi. Bakan Bağış'ı Konya garında Vali Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve AK Partili milletvekilleri karşıladı.

Buradan Mevlana Müzesi'ne geçen Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Zaman Gazetesi'nin Time İn Turkey 'Türkiye'de Zaman' adlı fotoğraf sergisini gezdi. Fotoğrafları beraberindeki heyetle inceleyen Bağış, daha sonra Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Daha sonra Akyakuş'a giden Bakan Bağış, ardından vefat eden ve Keçiören Belediye Başkanı'nın babası olduğu öğrenilen Ali Ak'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.