Emniyet Genel Müdürlüğü 4 bin polis alımı için süreyi uzattı

Polis memuru alımı için ilan veren Emniyet Genel Müdürlüğü, ön başvuru süresini de uzattığını açıkladı. Dün sona eren süre 10 mart tarihine kadar uzatıldı..

06 Mart 2016 Pazar 03:24
Emniyet Genel Müdürlüğü 4 bin polis alımı için süreyi uzattı






Emniyet Genel Müdürlüğü 4 bin polis alımı için süreyi uzattı

Polis olmak isteyen gençlere müjde. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis memuru alımı ön başvuru süresini uzattığını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce, özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı için ön başvuru süresi 10 Mart Perşembe gününe kadar uzatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 17'inci dönem polis meslek eğitimi için özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı için ön başvuru süresi 10 Mart Perşembe gününe kadar uzatıldı.

Daha önce yapılan açıklamada, başvuruların dün sona ereceği duyurulmuştu. Adaylar "www.pa.edu.tr" internet sitesinden, şartları öğrenebilecek ve başvurularını aynı adresten yapabilecek

Son Güncelleme: 06.03.2016 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.