Engelli basketbolcuların maçında olay çıkaranlar adliyeye sevk edildi

11 Aralık 2012 Salı 13:52
Engelli basketbolcuların maçında olay çıkaranlar adliyeye sevk edildi






İSTANBUL (CİHAN)- Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 taraftar adliyeye sevk edildi. Her iki kulübün taraftarları çevik kuvvet polisinin midibüslerine ayrı ayrı bindirildi. Gözaltına alınlar arasında 5 Aralık 2010'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili yargılanan 'Azad' lakaplı İbrahim Aydın da bulunuyor.

Ahmet Cömert Spor Salonu´nda Pazar günü oynanan ve çıkan olaylar sebebiyle ertelenen karşılaşmada her iki kulübün taraftarları arasında sözlü sataşmalarla başlayan atışma, bir süre sonra kavgaya dönüşmüştü. Taraftarların yangın tüplerini kullanması sonucu spor salonu savaş alanına dönmüştü.

Görüntüleri inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaylara karıştıkları iddiasıyla her iki kulüpten 14 taraftarı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan taraftarlar sevk edildikleri Bakırköy Adliyesi´ne ayrı ayrı araçlara bindirilerek götürüldü. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.