Erbil'de cumhuriyetin 89. yılı kutlandı

06 Kasım 2012 Salı 17:57
Erbil'de cumhuriyetin 89. yılı kutlandı






ERBİL (CİHAN)- Cumhuriyet bayramının 89. yılı etkinlikleri çerçevesinde Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde resepsiyon verildi. Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Aydın Selcen, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Erbil Rotana Otel'de bir resepsiyon verdi. Resepsiyona, Irak Bölgesel Kürt Hükümeti Başbakanı Neçirvan Barzani ve çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı. Türk bayrağının yanında Irak ve Kürdistan bayraklarının da yer aldığı resepsiyona Kürt yönetiminden üst düzeyde yüksek katılım oldu. Resepsiyonda konuşma yapan Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Selcen, Özerk Kürt Bölgesi ile Türkiye arasında gelişen ve ilerleyen ilişkilere değindi.
Türkiye ile Kürt Bölgesi arasındaki İlişkilerin çok iyi olduğuna dikkat çeken Selcen, Siyasi, ticari, enerji, ekonomi alanlarında Türkiye ve bölge arasında ilişkiler çok iyi. Her gün yaklaşık 500 kişiye Türkiye vizesi veriliyor.dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.