Erciyes´te kayak sezonu açıldı

15 Aralık 2012 Cumartesi 15:39
Erciyes´te kayak sezonu açıldı






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Erciyes kayak merkezinde vatandaşlar sezona `merhaba´ dedi. Havanın güneşli olmasını da fırsat bilen kayakseverler, kendilerini pistlere atarken bazı vatandaşlar ise kar üstünde mangal yapıp sucuk ekmek yemeyi tercih etti.

Erciyes´te mevsimin ilk karı ekim ayı başlarında yağmış ve aralıklarla devam eden yağışların ardından kar kalınlığı 80 santimetrenin üzerine çıkmıştı. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar kayak yapmak için 2 bin 200 metrede bulunan kayak merkezine akın etti. Havanın güneşli olmasını ilgiyi artırdı. Kayakseverler, toz karıyla ünlü Erciyes'te çocuklarıyla birlikte kaymanın keyfini çıkardı.

Çevre illerdeki üniversite öğrencileri de kayak için Erciyes´i tercih etti. Malatya, Adana ve Şırnak´tan öğrenci grupları, kızaklarla kayma keyfi yaşadı. Vize sınavlarından çıktıklarını ifade eden öğrenciler, stres atmak ve finallere moralli hazırlanmak için kayak yapmaya geldiklerini söyledi. Bazı vatandaşlar da kayak merkezinin yakınlarında bulunan çardaklarda mangal yakıp sucuk pişirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.