Erdoğan patlama sonrası yaralıları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan terörist saldırı sonrası yaralı polisleri ve vatandaşları ziyaret etti. Erdoğan terörün hedefinin tüm insanlık olduğunu belirterek 'Bu saldırıların affedilir bir yanı yok. Terörö karşı mücadelemiz bıkmadan usanmadan devam edecek' dedi.

07 Haziran 2016 Salı 13:35
Erdoğan patlama sonrası yaralıları ziyaret etti






Erdoğan patlama sonrası yaralıları ziyaret etti

Beyazık Meydanı'nda düzenlenen kalleş saldırı sonrası bölgede güvenlik önlemleri artırılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaralı vatandaşları ziyaret etti. Erdoğan terörün hedefinin tüm insanlık olduğunu belirterek 'Bu saldırıların affedilir bir yanı yok. Terörö karşı mücadelemiz bıkmadan usanmadan devam edecek' dedi.

YARALI POLİS VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güvenliği sağlamakla yükümlü insanlara karşı, bu terör eylemleri yapılmaktadır. Bunun affedilir yanı yoktur. Teröristlere karşı biz mücadelemizi sonuna kadar yılmadan, usanmadan vereceğiz." dedi.

Erdoğan'ı, hastaneye gelişinde, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başhekim Doç. Dr. Savaş Öztürk, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile diğer yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hastane çıkışında basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:

Başımız sağolsun. Şanda yoğun bakımda olan iki hastamız var. Şu anda onların ameliyatı devam ediyor. Diğer hastalarımızı ziyaret ettim. Maşallah kontrol altında gayet iyiler. Kendileriyle kısa bir sohbetimiz de oldu. Patlamanın şiddetiyle ufak tefek bazı zedelenmeler oldu. Onlar kısa zamanda başhekimimizin ve doktor arkadaşlarımızın ifadesiyle taburcu edilecekler. Şu anda başsavcılığımız bölgede çalışmalarını yapıyor. 7 polis şehidimiz ve 4 sivil şehitlerimizle ilgili adli işlemler yapılıyor. Akabinde ailelerine teslim edilecek. Şunu çok açık net söyleyeyim, terör örgütünün özellikle sivil, polis, sivil asker ayrımı bizi pek bağlamaz. Sonunda şehit olan insandır.

BUNLARIN YAPTIKLARI İNSANA KARŞIDIR

Bunların yaptıkları insanlara karşıdır. Bizim askerimiz, polisimiz, köy korucumuzun görevi bu ülkede can, mal güvenliğini, tüm milletin güvenliğini sağlamaktır. Bu güvenliği sağlayan kişilere karşı terör eylemleri yapılmaktadır.

AFFEDİLİR BAĞIŞLANIR YANI YOKTUR

Bunun affedilir, bağışlanır hiçbir yanı yoktur. Dolayısıyla bu teröristlere karşı mücadelemizi usanmadan, yılmadan vereceğiz. Herşeyin bir bedeli var. İlk insanla başlayan bu mücadele kıyamete kadar sürecek. Şu anda bitti, biter diye bir durum yok. Bunun minimize edilmesidir aslolan. Gerek silahlı kuvvetlerimiz, köy korucularımız, polisimiz ortaklaşa mücadeleyi veriyor. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum, şehitlerimizin tüm ailelerine başsağlığı dilerken, ortaklaşa milletimizin başı sağolsun diyorum. Terör örgütünün eylemlerini şehirlere taşıması yeni değil. Daha önce Diyarbakır, Ankara, İstanbul Sultanahmet'te oldu. Teröristler her zaman her yerde bu tür şeyleri bekleyip ona göre hazırlıklı olmalıyız. Teröristin nerede neyi patlatacağı belli olmaz.

Erdoğan daha sonra Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki güvenlik toplantısına başkanlık edecek
Son Güncelleme: 07.06.2016 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.