Erdoğan ve Davutoğlu nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın kızının nikahında şahitlik yaptı. Altunay kızının nikahını kendisi kıydı.

21 Mart 2016 Pazartesi 03:20
Erdoğan ve  Davutoğlu nikah şahidi oldu






Erdoğan ve  Davutoğlu nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın kızının nikahında şahitlik yaptı.

Başkan Altunay kızının nikahını kendisi kıydı.



Erdoğan ile Davutoğlu Haliç Kongre Merkezi'ndeki görüşmenin ardından, Sultangazi Belediye Başkanı Altunay'ın kızı Berna Altunay ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu'nun düğün törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Hecertaş'ın şahitliğini yaptığı çiftin nikahını Altunay kıydı. Düğün törenine, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bazı milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı.
Son Güncelleme: 21.03.2016 03:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.