Eriş: Şundaki değil lig sonundaki sıralamamız önemli

11 Aralık 2012 Salı 16:14
Eriş: Şundaki değil lig sonundaki sıralamamız önemli






ADANA (CİHAN)-
PTT 1. Lig´de zirve mücadelesi veren Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, şu an için puan sıralamasının önemli olmadığını, ligin sonunda ilk 2 içinde yer almanın başarı olarak kabul edileceğini söyledi.

Kartla maçında ikinci gol ve kırmızı karttan sonra rehavet yaşadıklarını belirten deneyimli teknik adam `Her takım iyi oynadığı maçlardan sonra bu tip sıkıntılar yaşar. Kayıpsız atlattığımız için çok mutluyuz. İlk yarının bitmesine iki hafta kala Karşıyaka maçı bizim için çok önemli. Taraftarımızın sayısal artışından memnunuz. Fakat oyunun bazı bölümlerinde onlarda futbol takımımız gibi maçtan koptular ve sessiz kaldılar. Sıkıntılı dakikalarda seyircimizin etkisini mutlaka hissetmeliyiz. Bugüne kadar çalıştığım takımlarda taraftarların takıma etkisine çok önem verdim. Karşıyaka maçında daha etkili bir taraftar göreceğimizden eminim.´´ dedi.

Öte yandan cumartesi günü Karşıyaka´yı konuk edecek Adanaspor´da bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesinde oyuncuları ile toplantı yapan Levent Eriş Kartalspor, maçını değerlendirirken bir kez daha rehavet uyarısında bulundu. Kart cezalısı Merthan Açıl, takımdaki yerini almayacak olan isim. Osman Yereşen Tesislerinde yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketlerinin ardından iki guruba ayrılan futbolcular çift kale maç yaptı. Islak zemine rağmen futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı.
Bu arada Turuncu Beyazlı takım Adana´da ilk kez bir lig maçını gündüz oynayacak. Daha önceden deplasmanda Boluspor ile gündüz müsabakasına çıkan turuncu beyazlı takım cumartesi günü saat 14.00´te İzmir temsilcisi Karşıyaka´yı konuk edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.