Erzincan Belediyesi mahalle toplantıları başlattı

11 Aralık 2012 Salı 10:47
Erzincan Belediyesi mahalle toplantıları başlattı






ERZİNCAN (CİHAN)- Erzincan Belediyesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Mahalle Meclisi toplantıları devam ediyor. Toplantılarda belediye yetkilileri vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyor.

Ergenekon Mahallesi sakinleri ile Vali Metin İlyas Aksoy İlköğretim Okulu'nda bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve belediye yöneticileri mahalle sakinlerini tek tek dinleyip sorunları not aldı. Toplantıya Belediye Başkanı Yüksel Çakır ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Sertadım, Mahalle Muhtarı Camalettin Şimşek, okul yöneticileri, Türk Telekom, Erzingaz ve Türksat yetkilileri ile mahalle sakinleri de katıldı.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, toplantıların mevcut kaynakların en etkin ve verimli şekilde kullanılması konusunda büyük ilham kaynağı olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:Yürütülen çalışmaları yerinde sizler yaşıyorsunuz. Hizmet her zaman gereklidir ancak hiç bir zaman yeterli değildir. Yeterli olan tek şey, insanımız, şehir ve mahalle sakinlerinin duymuş olduğu memnuniyettir. Çünkü bu çalışmalar bugün ihtiyaçları karşılarken değişen gelişen insan ve dünyamız karşısında bazen bir ay içerisinde bazen 1 yıl içerisinde bazen bir hafta içerisinde belki de ihtiyaçları karşılamayacak duruma bir anda gelebilir. İşte bu toplantıları yürütmemizdeki temel bu sebebi bu memnuniyet oranını yükseltmek. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.