Erzincan Belediyespor madalyaya doymuyor

11 Aralık 2012 Salı 10:13
Erzincan Belediyespor madalyaya doymuyor






ERZİNCAN (CİHAN)- Erzincan Belediyespor Kulübü sporcularından tekvandocu İbrahim Ethem Pak ve Muhammed Sevinç uluslararası bir organizasyondan kupa ve madalya ile döndüler.

1 - 2 Aralık tarihinde büyükler kategorisinde Almanya´nın Stuttgart kentinde yapılan 24 ülkeden 828 sporcunun katıldığı tekvando şampiyonasında Milli Takım Tekvando Antrenörü Vedat Yılmaz ile birlikte katılan 58 kiloda Muhammet Sevinç 2. olurken, 54 kiloda İbrahim Ethem Pak birinci oldu. Ayrıca Muhammet Sevinç Almanya tekvando federasyonu başkanı tarafından en teknik sporcu seçilmesi sonucu kupa ile ödüllendirdi.

10 Aralık günü Milli Takım Tekvando Antrenörü Vedat Yılmaz, Erzincan Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Saim Yılmaz ve kulüp yöneticileri ile birlikte Erzincan Belediyesi'ni ziyaret eden sporcular, kupalarını Başkan Çakır´a takdim ettiler.

İbrahim Ethem ve Muhammed´in Erzincan için birer gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Çakır, bu sporcuların Erzincan Belediye Spor bünyesinde bulunmasında da ayrıca onur duyduklarını ifade etti. Çakır sözlerini şöyle sürdürdü:

Biz spor altyapısı oluşturacak bir kulüp olmak için çabalıyoruz. Bu tür başarılar ise göğsümüzü kabartıyor. Başta antrenörleri Vedat Yılmaz, ve kulüp yöneticileri olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bu iki genç kardeşimize bu başarıları bize tattırdıkları için özel olarak teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Daha sonra sporculara altın ile ödüllendiren Çakır ayrıca birer deri bayrak hediye etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.