Erzincan Emniyeti'nden uyuşturucu tacirlerine operasyon

18 Ekim 2012 Perşembe 18:07
Erzincan Emniyeti'nden uyuşturucu tacirlerine operasyon






ERZİNCAN (CİHAN)- Erzincan'da uyuşturucu tacirlerine yönelik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 kilo 234 gram esrar ele geçirildi.

KOM ekipleri, Erzincan genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde kullanımının yaygınlaşmasının önlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi. Özel harekat polislerinin katıldığı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yapan, aracılık eden toplam 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda toplam 8 kilo 234 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan 23 şüpheliden 10'u KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

13 şüpheli şahıs hakkında, örgütlü olarak 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak, tehdit, suçluyu kayırma ve suç delillerini karartma' suçlarından KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince gerekli yasal işlemler yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.