Erzincanlı şehidin evine ateş düştü

15 Temmuz 2011 Cuma 08:56
Erzincanlı şehidin evine ateş düştü






ERZİNCAN (CİHAN)- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen 13 askerden biri olan Erzincanlı Uzman Jandarma Çavuş Fahrettin Aksu'nun (26) evine ateş düştü. Oğlunun şehit olduğunu öğrenmesi üzerine fenalaşan anne ambulasla hastaneye kaldırıldı. Şehit olan askerlerin kimlik bilgileri ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak şehitlerden birinin 26 yaşındaki Erzincanlı Uzman Jandarma Çavuş Fahrettin Aksu olduğu bilgisi kısa sürede baba ocağına ulaştı.

 1 buçuk yıllık evli olan Aksu'nun 6 aylık çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehit uzman çavuşun İnönü Mahallesi'nde oturan abisi Nizamettin Aksu'ya ulaşan haber sonrası Çayırlı İlçesi Yazıkaya Köyü'ndeki Şükran Aksu ve yakınları da oğlunun evine geldi. Fahrettin Aksu'nun şehit olup olmadığı konusunda uzun süre bilgi alamayan yakınları, Diyarbakır'dan gelen telefon üzerine yıkıldı.

 Şehidin annesi Şükran Aksu rahatsızlanınca eve çağırılan bir ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehit yakınlarını ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, aileye başsağlığı diledi. Fahrettin Aksu'nun vatani görevinin ardından askeriyeye Uzman Jandarma olarak girdiği, 3 yıldır Diyarbakır'da görev yaptığı, 1 buçuk yıl önce Hacer Aksu ile evlendiği ve 6 aylık Damla adında bir kız çocuğuna sahip olduğu belirtildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.