Esed, Halep'te camide namaz kılan sivilleri bombaladı

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:42
Esed, Halep'te camide namaz kılan sivilleri bombaladı






Suriye'de Beşşar Esed yönetimine bağlı savaş uçakları, bugün Halep'te ikindi namazını kılan sivillere bomba yağdırdı. Yerle bir olan camide çok sayıda kişi öldü.

Suriye'de yönetime bağlı ordu ile Özgür Suriye Ordusu arasında çatışmalar devam ederken, ordu en şiddetli çatışmaların yaşandığı Halep'te bir camiyi bombaladı. Yönetime bağlı uçaklar bugün Halep'te Nur el Şuheda Camii'nde ikindi namazı kılan sivilleri hedef aldı. Savaş uçaklarından içine patlayıcıların konulduğu varillerin atıldığı cami yerle bir oldu. Caminin içinde onlarca kişi ise feci şekilde öldü. Patlama sonrası caminin olduğu yere gelenler enkaz altından cesetleri çıkarmaya çalışırken, bir yandan da hayatta kalması ümidi ile yakınlarını aradı.

Muhalifler tarafından internete yüklenen görüntülerde yakınlarını kaybedenlerin, Allah'ın evi hedef alındı. Bu insanlar namaz kılıyorlardı. Namazdaki insanalar üzerine TNT dolu variller atıldı. İnsanlık nerede, Müslümanlar neredesiniz? feryadında bulundukları görüldü.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.