Ev kadınlarına kendi işlerini kurma fırsatı

11 Aralık 2012 Salı 10:13
Ev kadınlarına kendi işlerini kurma fırsatı






BURSA (CİHAN)- Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren Nilüfer Kadın Girişimcileri ve Dayanışma Derneği (Nilkader) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)'nın işbirliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimleri ile ev kadınlar kendi işlerini kurabilecek.

Nilkader Başkanı Devrim Kosova Hasırcı, 10 Aralık'ta başlayan eğitimlerin 30 Ocak 2013 tarihinde sona ereceğini söyledi. Eğitime 18-55 yaş arasında en az ortaokul mezunu kadınların katılabileceğini belirten Hasırcı, ayrıca 11 Şubat-06 Mart 2013 tarihlerinde uygulamalı girişimcilik eğitiminin de ücretsiz olarak verileceğini söyledi.

Amaçlarının müteşebbis ruha sahip proje üretebilecek ev kadınlarını kendi işlerini kurabilmeleri için eğitmek olduğunu kaydeden Hasırcı, Kendi işini kurmak isteyip de kuramayan ev kadınlarımıza iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum, Ayrıca kadınlarımızın iş sahibi olarak toplumda tüketen değil, üreten ve ekonomiye katkı sağlayan birey olmaları için önemli bir fırsat olduğunu ve tüm İnegöllü bayanlarımızın bu fırsatı iyi değerlendirmelerini bekliyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.