Evarkadasin yarışmada ikinci oldu

Evarkadasin yarışmada ikinci oldu

18 Ekim 2012 Perşembe 11:27
Evarkadasin yarışmada ikinci oldu






Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından hayata geçirilen “Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasında, Bahçeşehir ve Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray rehberliğinde hayata geçirdiği “evarkadasin.com”Türk projesi ikincilik elde etti. Üniversite gençliğinde farkındalık yaratmak ve girişimcilik potansiyelini desteklemek hedefiyle hayata geçirilen “Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasına öğrenciler, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal ve Yetenek Geliştirme Direktörü Bülent Bayram’ın liderliğinde hazırlandı.  Öğrenciler, ödül olarak 5 bin TL ve 1 yıl süreyle sanal ofis hizmeti kazandı.
 
48 üniversiteden 154 proje katıldı
TÜSİAD’ın girişimleriyle, tüm Türkiye'deki üniversite gençlerine yönelik olarak hayata geçirilen “Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasında bu yıl, iyi iş fikirlerine paralel olarak sürdürülebilirlik ve istihdam ilişkisi öğrenciler tarafından ele alındı. Yarışma süresince öğrenciler, iş dünyası ile yakın temas halinde çalışma, liderlerin tecrübelerinden yararlanma fırsatı buldular. 48 üniversiteden 154 projenin katıldığı yarışmada eleme sürecinin ardından 15 proje belirlendi. Öğrenciler, TÜSİAD üyelerinin koçluğunda projelerini geliştirdiler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.