Falçatalı katilden kan donduran ifade 'Zevk için kestim'

İslin Bornova'da su kanalında cesedi bulunan belediye temizlik işçisi Kenan Gümüş'ün katil zanlısı yakalandı.

29 Şubat 2016 Pazartesi 12:41
Falçatalı katilden kan donduran ifade 'Zevk için kestim'






Falçatalı katilden kan donduran ifade 'Zevk için kestim'

İslin Bornova'da su kanalında cesedi bulunan belediye temizlik işçisi Kenan Gümüş'ün katil zanlısı yakalandı.

İzmir'de su kanalında bulunan cesedin öldürülmesinde dehşet çıktı. Katil zanlısı "zevk için" öldürdüğünü itiraf etti.

İzmir'in bornova İlçesi'nde falçata ile öldürülen belediye temizlik işçisi Kenan Gümüş'ün katil zanlısı 44 yaşındaki Mustafa Ç. yakalandı. Gümüş'ü, belediyenin giysi bağış kutusundan çaldığı elbiseleri yakmak isterken kendisini görmesi ve uyarması üzerine öldürdüğünü kabul eden Mustafa Ç., "Kenan Gümüş'ün kalçasını zevk olsun diye, kulaklarını ise zafer işareti olsun diye falçata ile kestim" dedi. Mahkemeye çıkarılan Mustafa Ç. tutuklandı.

11 Şubat 2016 günü akşam saatlerinde Bornova İlçesi'nde bir alışveriş merkezi yakınlarındaki boş su kanalında bir ceset bulundu. Polis, ölen kişinin yaklaşık 10 yıldır Bornova Belediyesi'nde taşeron temizlik işçisi olarak çalışan 49 yaşındaki Kenan Gümüş olduğunu belirledi. Evli ve iki çocuk babası Gümüş'ün vücudu falçata ile kesilerek öldürüldüğü tespit edildi.

FALÇATALI KATİL ALARMI

Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre; Olayla ilgili araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, falçatalı katili bulmak için araştırma başlattı. Öldürülen Kenan Gümüş'ün hayatı mercek altına alındı. Gümüş'ün öldürüldüğü yere nasıl geldiğini tespit etmek için yaklaşık 3 kilometrekarelik alanda 200 kamera görüntüsü incelendi ve 100 kişinin ifadesine başvuruldu. Gümüş'ün cinayetten bir kaç saat önce bindiği belediye otobüsündeki görüntülerine de ulaşıldı. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen korku yaratan falçatalı katil bulunamadı. Cinayeti aydınlatmak için kurulan özel ekip, katil zanlısının çevrede yaşayan evsizlerden biri olabileceğini düşündü. Bunun üzerine olay yerine yakın olan İzmir Şehirlerarası Terminal çevresindeki evsizler incelemeye alındı. İncelemeler sonucu hareketlerinden şüphelenilen 44 yaşındaki Mustafa Ç. gözaltına alındı.

"ZEVK OLSUN DİYE FALÇATA İLE KESTİM"

Giysi bağış kutusundan aldığı elbiseleri yakmak isterken kendisine engel olan Kenan Gümüş'ü öldürdüğünü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine anlatan Mustafa Ç.'nin ifadesi kan dondurdu. Zanlının ifadesinde "Kenan Gümüş'ü önce su kanalının içine yatırdım. Montumun cebindeki falçatayı çıkardım. Önce ellerini yukarıdan aşağıya doğru 3-4 kez kestim. Sağ ve sol yanaklarını kestim. Kafasını da yukarıdan aşağıya doğru kestim. Bu sırada Kenan Gümüş bağırıyordu. Kulaklarını zafer işareti olsun diye kestim. Kalçasını da zevk olsun diye 2-3 kez kestim. Daha sonra yumruk ile başına vurdum" dediği öğrenildi.

"YANINDA ATEŞ YAKTIM ÜZERİMİ KURUTTUM"

Kenan Gümüş hareketsiz kaldıktan sonra üzerinden kalktığını belirten Mustafa Ç., "Daha sonra yan tarafında yaktığım ateş ile üzerimi kuruttum. Cebimdeki falçatayı da ateşe attım ve uzaklaştım" dedi. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Mustafa Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 29.02.2016 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.