Fenerbahçe Trabzonspor maçına ucarak inecekti

Fenerbahçe Trabzonspor maçı sırasında, stadyuma uçarak inmeye hazırlanan Halit Şahin, pervaneli bir hava aracıyla birlikte son anda yakalandı..

27 Nisan 2019 Cumartesi 22:02
Fenerbahçe Trabzonspor maçına ucarak inecekti






Fenerbahçe Trabzonspor maçına ucarak inecekti


Türkiye onu, Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmaları sırasında ortaya koyduğu tek kişilik protestoları ile tanınan Halit Şahin, pervaneli bir aletle yeni gösteriye hazırlanırken yakalandı.

Trabzonsporlu fanatik taraftar Halit Şahin, İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na inerek protesto gösterisi engellendi. Daha önce de sansasyonel eylemleriyle tanınan Trabzonspor taraftarı emniyete götürülerek sorgulamaya alındı.


Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması esnasında pervaneli bir aletle sahaya tepeden inip Trabzonspor renklerine konfeti atarak eylem yapmayı planlayan Halit Şahin adlı kişi engellendi.

Habertürk'te bugün Arzu Kaya imzasıyla yayınlanan hasere göre emniyet birimlerinin yaptığı istihbarat çalışması üzerine harekete geçen İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin devreye girmesiyle eylem amacına ulaşamadı.

DAHA ÖNCE DE SANSANSYONEL EYLEMLER YAPMIŞTI

Uçarken kullanacağı aletle beraber yakalanan Halit Şahin'in daha önce de yaptığı sansansyonel eylemler yaptığı öğrenildi.

Şahin, 2017 yılında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bulunan şampiyonluk kupasını çalmaya çalışmış, hakkında "mala zarar verme" ve "nitelikli hırsızlığa teşebbüs" suçundan 2 yıl 3 aydan 11 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Trabzonspor taraftarı Şahin, "protesto amaçlı bir eylemdi" demiş 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Halit Şahin'in Emniyetteki sorgusu sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.