FETÖ'cü Komagene'nin ortağı sahte kimlikle yakalandı

FETÖ'nün firari finansörleri arasında bulunan Komanege Çiğ Köfte'nin ortaklarından Murat Sivrikaya İzmir'de sahte kimlikle yakalandı.

11 Ocak 2019 Cuma 10:42
FETÖ'cü Komagene'nin ortağı sahte kimlikle yakalandı






FETÖ firarisi Komagene'nin ortağı sahte kimlikle yakalandı

Terör örgütü FETÖ'nün finansal ayağını oluşturan üyeleri arasında adı geçen Komagene Çiğ Köfte'nin sahiplerinden Murat Sivrikaya İzmir'de yakalandıb.


FETÖ'nün finansal ayağını oluşturanlar arasında yer alan ve uzun süredir aranan Murat Sivrikaya İzmir'de sahte kimlikle yakalandı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca, Komagene çiğ köftenin sahiplerinden FETÖ firarisi Murat Sivrikaya'nın İzmir'de sahte kimlikle yakalandığı açıklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve bir yıldır firari olan iş adamı Sivrikaya'nın kentte bir adreste gizlendiği istihbaratı üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Sivrikaya'nın kullandığı aracı tespit eden ve takip başlatan ekipler, düzenledikleri operasyonla zanlıyı gözaltına aldı. Sivrikaya'nın üzerinden sahte kimlik çıktığı belirtildi.

İstanbul merkezli kurulan, Türkiye genelinde bin 100 şubesi bulunan çiğ köfte firmasının kurucusu ve sahibi olan Sivrikaya'nın, örgütle iltisakı nedeniyle KHK ile kapatılan İzmir İşadamları Derneğinin yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü öğrenildi.

FETÖ'nün "büyük bölge mütevellisi" olduğu iddia edilen zanlı, sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Son Güncelleme: 11.01.2019 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.