FIFA'dan Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'na inceleme

18 Ekim 2012 Perşembe 13:10
FIFA'dan Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'na inceleme






ANTALYA (CİHAN)- Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı FIFA U20 Dünya Kupası için FIFA heyeti ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

21 Haziran - 13 Temmuz 2013 tarihleri arasında, Antalya, Kayseri, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Rize ve Trabzon şehirlerinde gerçekleşecek turnuvaya 24 ülke katılacak. Toplam 52 maçın, 200 ülkeye canlı yayınlanacağı ve 500 milyon izleyiciye ulaşacak dev organizasyonda, tüm maçlar için toplam 850 bin bilet satılacak.

İncelemeye, FIFA Turnuva Direktörü Iñaki Alvarez, FIFA IT Sorumlusu Beot Stutz, FIFA IT Departmanı Sorumlusu Vijoy Porthasorothy, TFF Turnuva Direktörü İlker Uğur, TFF Stadyum ve Güvenlik Direktörü Buğra İmamoğlu, TFF Bilgi İşlem Müdürü Aybars Canbay, TFF Bilgi İşlem Sorumlusu Yahya Balum katıldı.

Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri Bahadır Kerimoğlu'nu makamın da ziyaret ederek, turnuva ile ilgili bilgiler veren ve Akdeniz Üniversitesi'nin turnuva için desteğini talep eden heyet, daha sonra stadyuma geçti. Stadyumla ilgili proje üzerinde, Akdeniz Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünlü ve Spor Sağlık Daire Başkanı Aydın Özdemir ile Medical Park Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman N. Tekgül'den bilgiler aldı.

Heyet, daha sonra tüm stadyumu gezerek fotoğrafladı ve notlar aldı. FIFA heyetinin yapılan inceleme sonucunda, olumlu izlenimler edindiği ve inceleme sonuçlarının bir rapor halinde Türkiye Futbol Federasyonu'na iletileceği ifade edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.