Filyos Çayı'na düşen minibüsün hurdası, satışa çıkarıldı

17 Ekim 2012 Çarşamba 19:01
Filyos Çayı'na düşen minibüsün hurdası, satışa çıkarıldı






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 6 Nisan 2012 tarihinde köprünün yıkılması sonucu içindeki 11 yolcusu ile Filyos Çayı'na uçan minibüsün hurdası, satışa çıkarıldı.

Olayda hayatını kaybeden minibüsün sahibi ve sürücüsü İsmail Örenbaş'ın Antalya'da yaşayan oğlu Mustafa Örenbaş, minibüsün hurdasını internet üzerinden satışa çıkardı. Örenbaş, 2004 model aracın fotoğraflarını siteye ekleyip, alt tarafının sağlam olduğu bilgisine yer verdiği minibüse 7 bin lira değer biçti.

Çaydan çıkarıldıktan sonra hurdaya dönen minibüs için hurda belgesi aldığını hatırlatan Örenbaş, şunları kaydetti: Bu acı olaydan sonra büyük üzüntü yaşadık. Hayatını kaybedenlerin hepsi de köylümüzdü. Bu minibüs bize hep o acı olayı hatırlatıyor. Bu yüzden tamir ettirmek yerine hurdaya çıkarıp satışa çıkardık. Bir an önce satılıp ilçe sınırlarının dışına göndermek istiyoruz. dedi.

YIKILAN KÖPRÜDE 15 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Köprünün çökmesiyle içinde 11 yolcu bulunan minibüs ve o sırada köprüden yaya olarak geçen 4 kişi, Filyos Çayı'na düşmüştü. Minibüs, olaydan 5 gün sonra köprüden yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunmuş ve içinden 3 kişinin cesedi çıkarılmıştı. Akıntıda sürüklenenlerden 7 kişinin cesedi Filyos'un farklı yerlerinde bulunurken, kayıp 5 kişiye halen ulaşılamadı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.