Firari hükümlü gol sevincini yaşarken polisi karşısında gördü

06 Aralık 2012 Perşembe 14:31
Firari hükümlü gol sevincini yaşarken polisi karşısında gördü






SAKARYA (CİHAN)- Muğla Açık Cezaevi'nden firar eden ve kesinleşmiş 6 yıl hapsi bulunan firari hükümlü, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynadığı maçı izlediği sırada gözaltına alındı. Galatasaray'ın galibiyet golüne sevinirken karşısında polisi gören firari, şaşkına döndü.

Adam yaralama suçundan 4 yıl hapis cezası alan Fatih D. (43), Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar etti. Muğla Sulh Ceza Mahkemesi, firari hükümlü için yakalama emri çıkarttı. Sakarya'da yargılandığı tehdit ve silah kanununa muhalefet suçlarından 2 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezası kesinleşen Fatih D. için Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı da yakalama kararı çıkarttı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, firari hükümlüye Gölcük ilçesinde bir kahvehanede Galatasaray'ın oynadığı maçı izlediği sırada ulaştı. Galatasaray'ın galibiyet golünü attığı sırada kahveye giren sivil polisler, firari hükümlüyü gol sevinci yaşarken gözaltına aldı. Karşısında polisi gören Fatih D. büyük şaşkınlık yaşadı. Gol sevinci kursağında kalan firari, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Adliyeye sevk edilen Fatih D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.