Fırtına obüsler YPG'ye ağır darbe vurdu

Türk topçu birliklerinin yaptığı atışlarda en az 15 teröristin öldürüldüğü bildiriliyor. Deir Cemal kasabasındaki YPG mevzilerini hedef alan Türk birlikleri, terör örgütüne ağır darbe vurdu.

14 Şubat 2016 Pazar 17:55
Fırtına obüsler YPG'ye ağır darbe vurdu






Fırtına obüsler YPG'ye ağır darbe vurdu

Terör örgütü YPG'nin sınır ötesinden havan toplu saldırısının bedeli ağır oldu. Türk topçu birliklerinin yaptığı atışlarda en az 15 teröristin öldürüldüğü bildiriliyor. Deir Cemal kasabasındaki YPG mevzilerini hedef alan Türk birlikleri, terör örgütüne ağır darbe vurdu.

Sınırdan gelen son bilgilere göre; Dünkü topçu atışları sonucu PKK'nın Suriye kolu olan YPG 38 kayıp verdi. Bugünkü top atışlarında da şu ana kadar 15 terörist öldürüldü ve çoğu ağır onlarca terörist de yaralandı.

OBÜSLER SABAHA KARŞI YENİDEN VURDU

TSK'nin bu sabahtan itibaren Halep yolundaki sınıra 23 kilometre uzakta bulunan Deir Cemal kasabasında YPG mevzilerini vurduğu öğrenildi. Yerel kaynaklar; Doğu'da Mardin'in karşısında Haseke bölgesindeki YPG mevzilerinin de top atışlarının hedefi olduğu bilgisini verdi.

CİZRE VE NUSAYBİN'E SİLAH YOLLAMIŞLAR

İstihbarat birimlerinin PKK'nın Haseke üzerinden Nusaybin ve Cizre'ye silah soktuğunu tespit etmesinin ardından TSK'nın bölgeyi top atışına tuttuğu belirlendi
Son Güncelleme: 14.02.2016 17:56
Anahtar Kelimeler:
YPGFırtına Obüsler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.