François Hollande'a halk desteği azalıyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:13
François Hollande'a halk desteği azalıyor






PARİS (CİHAN)- Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'a halkın duyduğu güven azalmaya devam ediyor. BVA ve LH2 araştırma şirketlerinin gerçekleştirdiği ankete göre François Hollande'a güven 9 oranında gerileyerek yüzde 40'a indi. Yüzde 52'lik bir kısım ise François Hollande'ın sorunların çözümünde başarılı olacağına inanmadığının altını çizdi. Fransa Başbakanı Jean Marc Ayrault'nun popülaritesi de 2 puan kaybederek yüzde 49'a geriledi.

Yapılan ankette olumsuz yönde görüş bildirenlerin yüze 69'u hükümetin politikalarını olumlu bulmadığını söylerken yüzde 22'si ise hiç beğenmediğinin altını çizdi.

Bu arada muhalefetteki Halk Hareket Birliği'nin yönetimde olmasının daha iyi olacağını söyleyenlerin oranı ise yüzde 36'da kaldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.