Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ifade verdi

24 Şubat 2012 Cuma 21:21
Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ifade verdi






Gazeteci yazar Rasim Ozan Kütahyalı, hakkındaki bir dolandırıcılık şikayetiyle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Yaklaşık 2 saat Emniyet Müdürlüğü binasında kalan Rasim Ozan Kütahyalı daha sonra polisler tarafından garaj kapısından bir otomobile bindirilerek basın mensuplarından kaçırıldı. Eşiyle birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen ve eşinden önce emniyetten ayrılan Nagehan Alçı, "Olayı birazdan Rasim size anlatır" diyerek Asayiş Şube Müdürlüğü'nden ayrıldı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın programına katılan iki konuğun yol ve barınma masraflarını ödemediği için şikayet edildiği öğrenildi.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne saat 16.00 sıralarında eşi Nagehan Alçı ve resmi korumasıyla birlikte gelen Rasim Ozan Kütahyalı, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde hakkındaki şikayetle ilgili ifade verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nü ilk ayrılan isim Kütahyalı'nın eşi Nagehan Alçı oldu. Karşısında basın mensuplarını görünce şaşıran Nagehan Alçı, Lütfen çekmezseniz çok memnun olurum. Çok kötü görünüyorum. Kanalla ilgili küçük bir şey vardı. Yayınla ilgili bir detay. Birazdan Rasim size anlatır. açıklamasının ardından emniyetten ayrıldı.

KÜTAHYALI GARAJDAN AYRILDI
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yaklaşık 2 saat kalan Rasim Ozan Kütahyalı ise kapıda bekleyen basın mensuplarından kaçırılmak için garaja indirildi. Kütahyalı burada bekleyen otomobiline binerek emniyetten ayrıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.