Gazi Mahallesi'nde tehlikeli çatışma, 3 ölü var

Bir kişinin örgütten ayrılarak başka bir yapılanmaya geçmesi Gazi Mahallesi'ni karıştırdı. Tartışma silahlı çatışmaya döndü, 2 ölü var

08 Eylül 2014 Pazartesi 17:25
Gazi Mahallesi'nde tehlikeli çatışma, 3 ölü var






Gazi Mahallesi'nde tehlikeli çatışma, 3 ölü var


Gazi Mahallesi'nde DHKP-C üyesi bir gencin örgütten ayrılarak Ezilenlerin Sosyalist Platformu'na geçmesiyle başlayan tartışma önce kavgaya ardından silahlı çatışmaya döndü. Silahlı çatışma sırasında iki kişi hayatını kaybetti. Yaralı iki kişi ise hastaneye kaldırıldı. Bölgede gergin bekleyiş sürüyor..


İKİ ÖLÜ VAR

Gazi Mahallesi'nde DHKP-C üyesi bir grup arasında iç hesaplaşma nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Yaralananlardan birinin yoldan geçen vatandaş olduğu belirtildi.

Gazi Mahallesi'nde önceki gece DHKP-C üyeleri arasında kavga çıktı. İddiaya göre Yoldaş A. DHKP-C'den ayrılıp Ezilenlerin Sosyalist Platformu'na üye oldu. Yoldaş A.'nın bu girişimine karşı çıkan bazı DHKP-C üyesi arkadaşları konuşmak için kendisini İsmetpaşa Caddesi'nde çağırdı. Yoldaş A., ile diğer örgüt üyeleri arasında tartışmayla başlayan olayda silahlar çekildi. Grup arasında çıkan silahlı çatışmada Yoldaş A. ile Gökmen K. hayatını kaybetti. Olayda poliste 20 ayrı suç kaydı bulunan Erdal B. de ağır yaralandı.

YOLDAN GEÇİYORDU KURŞUNLARA HEDEF OLDU

Çatışma sırasında yoldan geçen Ufuk G. de yaralandı. Olayın ardından yaralılar hastanede tedavi altına alırıken polis soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 08.09.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
d 2014-09-09 01:42:55

d