Gaziantep'te minik öğrenciler, Mevlana sergisi açtı

11 Aralık 2012 Salı 12:12
Gaziantep'te minik öğrenciler, Mevlana sergisi açtı






GAZİANTEP (CİHAN)- Her yıl aralık ayının ilk haftasında kutlanan 'Mevlana Haftası' ile ilgili Özel Gonca Anaokulu tarafından sergi hazırlandı.

Sergiyi büyük bir emekle hazırlayan minik öğrenciler, semazen maketi yaptılar. Minik öğrenciler tarafından yapılan semazen maketleri veliler ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Özel Gonca Anaokulu öğretmeni Nuran Fırtına, Mevlana haftası her sene Aralık ayında kutlanmaktadır. Bu vesileyle Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında Mevlana´nın hoşgörü ve sevgi mesajlarını öğrencilerimize aktarmak amacıyla bu etkinliği yaptık dedi.

İnsanlığa ahlak, din, ilim ve akıl yolunda heyecan katarak yeni ufuklar açan Mevlana Celaleddin Rumi, ilahi bir ışık ve manevi bir güneştir diyen Özel Gonca Anaokulu Müdürü Bekir Akçay, Mevlana Celaleddini Rumi'nin yüz yıllar öncesinden yaptığı `Gel ne olursan ol yine gel´ çağrısı, günümüzde de etkisini sürdürüyor diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.