Görmez'den Maya takvimi yorumu: Hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim

07 Aralık 2012 Cuma 15:29
Görmez'den Maya takvimi yorumu: Hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim






ANKARA (CİHAN)- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Maya takviminin kıyamet senaryoları ile ilgili, Batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim. Ebedi âleme hazırladıklarımıza bakalım. dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, cuma günleri sosyal medyadaki takipçilerine mesaj yazma geleneğini, bu cuma da sürdürdü. Diyanet İşleri Başkanı Görmez, bu cuma yazdığı mesajında, son günlerde gündemden düşmeyen Maya takviminin kıyamet senaryolarına değindi.

Batıl, sahte ve hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyin. diyen Görmez, mesajında şu ifadelere yer verdi: Öncelikle cumanız mübarek olsun, gönülleriniz ve haneleriniz sevgiyle, muhabbetle, güzelliklerle dolsun. Gelen yoğun sorular üzerine derim ki batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim. Ebedi âleme hazırladıklarımıza bakalım. Dünya, ahiretin tarlasıdır. Cennet, tohumunu bu dünyada ektiğimiz bir bahçedir. Cehennem ise ateşini bu dünyadan götürdüğümüz bir ocaktır. 'Rabbimiz, bize dünyada da ahirette de güzellikler ver' diye dua edelim. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.