Hacettepe Üniversitesi'nde olay çıktı, 2 gün tatil

Terör örgütü yandaşlarının günderdir şiddet havası estirdiği Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde dün olaylar çıktı. 10 kişi gözaltına alındı, okul 2 gün tatil...

24 Mart 2016 Perşembe 01:02
Hacettepe Üniversitesi'nde olay çıktı, 2 gün tatil






Hacettepe Üniversitesi'nde olay çıktı, 2 gün tatil


Terör örgütü PKK yandaşlarının bir süredir gerginlik çıkardığı Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde bugün olaylar zıktı. Beytepe Kampüsü'nde meydana gelen olaylar yüzünden okul 2 gün tatil edildi. PKK destekli sol kökenli terör örgütlerinin palalı bıçaklı saldırısında yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırıldı.




Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde öğle saatlerinde terör örgütü yandaşları ile öğrenciler arasında taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Olaylar, kampüs içerisinde uzun süre devam ederken, çevik kuvvet ekipleri kavga eden gruplara müdahale etti. Kavgada 2 öğrenci bıçakla yaralanırken, 10 öğrenci de gözaltına alındı.



EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, kampüs içinde yaşanan olaylar üzerine açıklama yaparak 2 gün süreyle üniversitede eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu. Rektörlük tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Beytepe Yerleşkesi'nde 23.03.2016'da yaşanan olaylar nedeniyle 24.03.2016 (Perşembe) ve 25.03.2016 (Cuma) olmak üzere 2 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir" denildi.

Son Güncelleme: 24.03.2016 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.