Hacı adayları geceyi otobüslerde geçirdi

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:12
Hacı adayları geceyi otobüslerde geçirdi






ŞIRNAK (CİHAN)- Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı üzerinden kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının Silopi'ye gelişleri artarak devam ediyor. Dün gece hacı adayları barınma sorunu yaşadıkları geceyi otobüslerde geçirdi.

Hacı adayı Nihat Tekinci, Biz ilk defa arabalarımızı boşaltıp boş olarak geçeceğiz. Ondan biz araba tutup eşyalarımızı alacağız. Eziyet çekeceğiz. Daha önce böyle sıkıntı çekmedik. Kapılardan rahat geçmemize kolaylık sağlanmasını istiyoruz. Şimdiye kadar sıkıntı çekmedik. Ama bundan sonra çekeceğiz. Kapıdan geçerken Zaho'ya geçeceğiz. Arabamız bizden sonra gelecek. Ne zaman gelecek, o da belli değil. diye konuştu.

Hacı adayı Abdullah Toprak, Her şeyi göze almışız. Allah'ın yoludur. 2 gündür buradayım. İhtiyaçlarımızı evden getirdiklerimizle karşılıyoruz. Otobüste kalıyorum. Battaniyemiz var. Bazen de çimlerin üzerinde yatıyorum. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.