Hastanede skandal; Doktor hasta odasında duş aldı traş oldu

Bir hastanede tedavi gören genç kız ile yanında refakatçı olarak kalan kız kardeşin hastane odasında yaşadığı dehşet ekranlara yansıdı. İddiaya göre odada duş alan çıplak traş olan yabancı doktorun kimliği araştırılıyor.

15 Şubat 2018 Perşembe 10:17
Hastanede skandal; Doktor hasta odasında duş aldı traş oldu






Hastanede skandal; Doktor hasta odasında duş aldı traş oldu


İki genç kızın kaldığı hastane odasında yaşanan skandal gündeme damgasını vurdu. Adı açıklanmayan bir sahtanede yataklı tedavi gören genç kız ile refakatçisi kız kardeşinin kaldığı odaya giren yabancı bir doktor, duş aldı, traş oldu.


Hastanenin adı henüz açıklanmadı, ancak iddia doğruysa tam bir skandal. İstanbul'da bir hastanede yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti. Hastanede tedavi gören iki kız kardeşin odasına giren doktor duş alıp, sakal tıraşı oldu.

Show Haber'de yer alan habere göre, İstanbul’da bir hastanede tedavi gören iki kız kardeş sabah uyandıklarında karşılarında tanımadıkları bir doktoru gördü. İddiaya göre, doktor banyoyu kullanıp, tıraş oldu. Yaklaşık 20 dakika da odada kaldı. Olayı öğrenen kızların babası ise hastane yönetimine tepki gösterdi.

Güvenlik görevlileriyle tartışan baba, "Genç kızların odasına bir doktorun girip de banyo yapması ibret verici bir şey. Asla bu olayın peşini bırakmayacağım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.