Hatipoğlu'na 'Kardeşimin kafasına oturdum öldü, günah mı' sorusu

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dün akşam dehşete düşüren bir soruyla karşılaştı.

06 Temmuz 2014 Pazar 09:30
Hatipoğlu'na 'Kardeşimin kafasına oturdum öldü, günah mı' sorusu






Hatipoğlu'na 'Kardeşimin kafasına oturdum öldü, günah mı' sorusu

http://www.youtube.com/watch?v=UC_CZPFQkC4

 


ATV'de canlı yayınlanan iftar programında vatandaşların sorularını yanıtlayan İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dün akşam dehşete düşüren bir soruyla karşılaştı. Bir kadının "Çocukken ben bir kardeşimin yanlışlıkla üstüne oturmuş öldürmüşüm." demesi üzerine, Nihat Hatioğlu "Eyvah!.." çekti.

Hatipoğlu kadının "Hiç haberim yok yıllar sonra annem söyledi" cevabı üzerine çocuğun kaç yaşında olduğunu sordu. Kadın, hiç hatırlamadığını, kardeşinin rahatsız olduğunu ve doktorların 7 yaşına kadar korkutulmaması gerektiğini söylediğini aktardı.
BEYNİ PATLADI
Ölüm olayını anlatan kadın, "Kardeşim yıkamış, suyu dökmeye gittiğinde üstüne oturmuşum çocuğunu, afedersiniz, beyni patlamış çocuğun. Ölmüş. O zamandan beri vicdan azabı duyuyorum. Allah beni affetsiz. Hiç hatırlamıyorum ne yaptığımı da hiç bilmiyorum."
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.