Hava nasıl olacak? Yağmur bugün de etkili olacak

İstanbul'u hafta sonu etkisi altına alan yağmurlu hava etkisini Perşembe günü de sürdürecek..

25 Temmuz 2018 Çarşamba 19:52
Hava nasıl olacak? Yağmur bugün de etkili olacak






Hava nasıl olacak? Yağmur bugün de etkili olacak


Meteoroloji İstanbul ve çevresini sağanak yağmur için Perşembe günü de uyardı. 

Sağanak yağmurun hayatı felç ettiği İstanbul için yeni bir uyarı daha geldi. Sağanak yağış nedeniyle birçok ana arter trafiğe kapandı, metro seferlerinde aksamalar yaşandı.


İstanbul'da bugün yağan sağanak yağış nedeniyle hayat tam anlamıyla felç oldu. Vantan Caddesi gibi ana arterlerde tarfik tam anlamıyla dururken metro seferlerinde su baskınları nedeniyle aksamalar yaşandı. Peki; yarın yani Perşembe günü İstanbul hava durumu nasıl olacak? İstanbul'a yarın yağmur yağacak mı? İşte, İstanbul Perşembe günü hava durumu ve memetoroloji 5 günlük hava tahmin raporu...

İSTANBUL'A YARIN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan İstanbul hava durumu tahminlerine göre, önümüzdeki 5 gün İstanbul il genelinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Yani; İstanbul'a yarın da yağmur yağacak. Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarılarına göre Perşembe günü İstanbul'a yağışlı havanın hakim olacağı ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.


İSTANBUL İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege (Aydın kıyıları hariç), Akdeniz, Batı Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Samsun, Konya’nın batısı, Ordu'nun iç kesimleri, Amasya ve Tokat'ın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce çevreleri ile Adana ve Osmaniye’nin kuzey ve iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

Hava sıcaklığının Trakya ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece artacağı, iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.