Hulusi Akar sınır birliklerine ziyarette bulundu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte sınır birliklerinde denetimde bulundu..

11 Kasım 2016 Cuma 10:23
Hulusi Akar sınır birliklerine ziyarette bulundu






Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte sınır birliklerinde denetimde bulundu..
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile birlikte Silopi ve Şırnak'ta konuşlu olan birliklerde ziyaret ve denetlemelerde bulunarak teröristle mücadele harekâtı, hudut güvenliği ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin sevk ve idaresini yerinde inceledi.
Denetlemelerde bulunan Orgeneral Akar, birliklerde teröristle mücadele harekatı, hudut güvenliği ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin sevk ve idarelerini yerinde inceledi.

Operasyonlarda ele geçirilen silah, mühimmat ve yaşam malzemelerini inceleyen Orgeneral Akar, sınır bölgelerinde yapılan hazırlıklar, bölgede yürütülen büyük çaplı operasyonlarla ilgili bilgi aldı.
Birliklerde görev yapan personeli ödüllendirerek kutlayan Akar, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği kara ve hava operasyonlarının asker, jandarma, polis ve korucularla omuz omuza hiçbir kişiye zarar vermeden son terörist etkisiz hale getirilene kadar süreceğini belirtti.
Orgeneral Akar, 10 Kasım dolayısıyla başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canlarını vatan için feda eden şehitleri rahmetle, kahraman gazileri de saygıyla andığını ifade etti.
Org. Akar; 10 kasım nedeniyle bir kez daha başta ebedî Başkomutan Mustafa Kemal Atatürkolmak üzere kahraman silah arkadaşlarını; kanlarını, canlarını bayraklaşan Vatan toprakları uğruna feda eden bütün aziz şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi saygıyla andığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.