Hüseyin Aygün'den Fenerbahçe saldırısı için şok mesaj

Fenerbançe kafilesine yönelik silahlı saldırının ardından bugün sosyal medya, CHP'li Hüseyin Aygün'ün attığı twitle çalkalandı.

05 Nisan 2015 Pazar 15:12
Hüseyin Aygün'den Fenerbahçe saldırısı için şok mesaj






Hüseyin Aygün'den Fenerbahçe saldırısı için şok mesaj

CHP'li Hüseyin Aygün, Fenerbahçe kafilesine karşı yapılan saldırı sonrası skandal açıklamalarda bulundu. Aygün'ün sözlerine Twitter'da tepki yağdı.


CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Fenerbahçe takım otobüsünün Rize deplasmanı dönüşünde uğradığı silahlı saldırı sonrası sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan tepki çeken bir mesaj paylaştı.

Aygün yapılan silahlı saldırıyı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mal ederek, ''Tayyip Erdoğan öylesine baskıcı, nefret dolu ve ayrımcı faşist bir düzen kurdu ki Fenerbahçe futbol takımına Trabzon'da kurşun yağdırılmış...'' şeklinde tweet attı.


Bu tweet'in hemen ardından CHP'li Hüseyin Aygün'e sosyal medyadan tepki yağdı. Aygün için "Bu adam elinde benzin bidonuyla geziyor" mesajları dikkat çekti

Son Güncelleme: 05.04.2015 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.