İçişleri Bakanlığı'nın yerel yönetim projesi toplantısı Samsun'da yapıldı

11 Aralık 2012 Salı 14:49
İçişleri Bakanlığı'nın yerel yönetim projesi toplantısı Samsun'da yapıldı






SAMSUN (CİHAN)- İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Yerel Düzeyde Katılımcı Stratejik Yönetişimin Geliştirilmesi Projesi' kapsamındaki toplantıya Samsun ev sahipliği yaptı.

Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye´nin ortak finansmanıyla 26 pilot belediye bünyesinde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan projede yerel yönetimlerde yeni açılımların yapılması amaçlanıyor. İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü proje ekibi, daha önce 6 pilot ilde yapılmış çalıştay örneklerini ve uygulamalarını sundu.

Toplantıya Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´nden üst düzey yöneticiler ve yetkililer ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, STK temsilcileri, ilçe belediye temsilcileri ve kalkınma ajansı temsilcileri katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.