İdil'de son durum; Gece yarısı çatışma başladı

İdil'de hendeklerin kaldırılması için gece başlatılan çalışmalar sırasında çatışma çıktı. Gece yarısı başlayan silah seslerinin yer yer yükseldiği mahallelerde patlamalar meydana geliyor

17 Şubat 2016 Çarşamba 00:57
İdil'de son durum; Gece yarısı çatışma başladı






İdil'de son durum; Gece yarısı çatışma başladı


Şırnak İdil İlçesi'nde saat 23.00'de uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, ilçe genelindeki hendek ve barikatların temizlanmesi amacıyla güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı. İlçe genelinden patlama ve silah sesleri yükseliyor.

Şırnak Valiliği'nin kararıyla bu gece saat 23.00'dan itibaren başlayan sokağa çıkma yasakları kapsamında, güvenlik güçleri de operasyon başlattı. Operasyon kapsamında hendek ve barikatların olduğu mahallelere giren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında şiddetli çatışmalar çıktı.

Özellikle Turgut Özal ve Yeni Mahalle olmak üzere ilçe genelinden silah ve patlama sesleri duyuldu. İlçeye hakim noktalara yerleşen tanklar, belirlenen hedeflere top atışları ile vurdu. Top atışları nedeniyle ilçeden sık sık patlama sesleri yükseliyor.

Gece olmasına rağmen, Cizre ve Midyat yönünden İdil İlçesi'ne askeri sevkiyat devam ediyor.

Son Güncelleme: 17.02.2016 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.