Iğdır'da hava kirliliğine çözüm aranıyor

11 Aralık 2012 Salı 12:37
Iğdır'da hava kirliliğine çözüm aranıyor






IĞDIR (CİHAN)- Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, `Hava kirliliği´ toplantısı düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya; İl Özel İdaresi, Belediye, Toplum Sağlığı Merkezi ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nden birer temsilci katıldı.

Toplantıda konuşan Çevre Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can, şehirde hava kirliliğinin önlemek için, bazı kamu kurumlarıyla bir araya geldiklerini belirtti. Hava kirliliğini önlemek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını anlatan Can, ''Amacımız Iğdır halkının temiz hava almasını sağlamak.'' dedi.

Can, hava kirliliği ile mücadele konusunda bazı kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını ifade ederek İl Özel İdaresi, Belediye, Toplum Sağlığı Merkezi ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile birlikte çalışmalar yapıp hava kirliliği konusunda vatandaşları bilgilendireceğiz. Bütün apartmanlara zaman zaman denetimler düzenleyeceğiz. Mevzuata uygun olmayan apartmanlara gereken cezai uygulama yapılacaktır.'' şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.