İğrenç iddia Kuştepe'yi karıştırdı

Şişli Kuştepe'de bir çocuğa cinsel saldırı iddiası üzerine mahallede gerginlik yaşandı. Tecavüz zanlısına linç girişimi sırasınad bir basın aracı tahrip edildi, yaralanan gazeteciler hastaneye kaldırıldı

14 Eylül 2014 Pazar 06:18
İğrenç iddia Kuştepe'yi karıştırdı






İğrenç iddia Kuştepe'yi karıştırdı

İstanbul Şişli'de bir çocuğa yönelik tecavüz girişimi iddiası ortalığı karıştırdı. Kuştepe sakinleri gece yarısı gözaltına alınan zanlıyı linç etmek istedi. Saldırıya maruz kalan bir basın aracının içinde iki muhabir hastanelik oldu. Polis bölgede olayları güçlükle kontrol altına aldı...


CİNSEL SALDIRI İDDİASINA HALKIN TEPKİSİ SERT OLDU


Olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheliyi karakoldan almak isteyen mahalleli ile polis arasında olaylar çıktı. Bu sırada mahalleli olayları izleyen bir basın aracına da saldırdı. Saldırıda kameraman ile şoför darp edilerek yaralandı.

Şişli, Kuştepe'de mahalleli arasında olay, ‘Uyuşturucu kullanan kişilerin 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu' şeklinde kulaktan kulağa yayıldı. Konuyla ilgili polis tarafından gözaltına alınan bir kişiyi karakoldan almak isteyen mahalleli ile polis arasında saatlerce süren çatışma yaşandı. Mahalleli polise taş ve sopalarla saldırdı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli zırhlı araçla polis tarafından olay yerinden götürüldü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi biber gazı sıkarak grubu dağıttı. Bu sırada gazdan etkilenen çok sayıda kişi de ambulanslarla hastaneye götürüldü.

BASIN ARACINA LİNÇ GİRİŞİMİ


Olayı duyan basın mensupları da Kuştepe Mahallesi'ne gitti. Çatışmanın ortasında kalan Cihan Haber Ajansı haber ekibine mahalleli tarafından saldırı oldu. Mahalle sakinleri polis aracı sandıkları, basın aracının etrafını sardı. Elleri sopalı kişilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 40 kişi, araç sürücüsü Ş. Ş. Kameraman A.U.'yu linç etmek istedi. Basın aracından indirilen kameran ve şoför darp edildi. Kalabalığın arasından çıkarak esnafa sığınan Ş.Ş. ile A.U. taksiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Darp edilen kameraman ile şoförün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Son Güncelleme: 14.09.2014 06:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.