İki yıldır yatalak olan kadına belediye sahip çıktı

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:07
İki yıldır yatalak olan kadına belediye sahip çıktı






ANKARA (CİHAN)- Ankara'nın Polatlı ilçesinde iki yıldır belden aşağısı felç olan ve Alzheimer hastası olan Ayşe Küçükayrancı'ya (70) belediye sahip çıktı.

Belediye, çocuklarının ve eşinin bakmakta zorlandığı yaşlı kadını, Eskişehir'de özel bir rehabilitasyon merkezine yerleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin, yaptığı yaşlı taramasında tespit ettiği, Ayşe Küçükayrancı'nın ilk olarak evi temizlendi, ihtiyacı olan eşyalar temin edildi. Daha sonra, Ayşe Küçükayrancı sağlık taramasından geçirildi.

Yüzde 90 oranında ağır özürlü teşhisi konan Küçükayrancı, Eskişehir'de özel bir rehabilitasyon merkezine gönderildi.

Ayşe Küçükayrancı'nın 54 yıllık eşi Celil Küçükayrancı, 720 lira emekli maaşı ile geçinemediklerini ve kendilerine belediyenin baktığını söyledi. Biri özürlü dört çocuğu olan Celil Küçükayrancı, belediyeye eşine sahip çıktığı için teşekkür etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.