İnegöllü şehidin evine ateş düştü

15 Temmuz 2011 Cuma 08:56
İnegöllü şehidin evine ateş düştü






Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında teröristler tarafından şehit edilen 13 askerden biri olan Er Aykut Delimehmetoğlu'nun, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. İnegöl Jandarma Bölük Komutanlığı'ndan bir heyet, beraberinde sağlık ekipleri ile birlikte Aykut Delimehmetoğlu'nun İnegöl Süleymaniye Mahallesi'nde oturan ailesine acı haberi verdi.

5 aylık asker olan Delimehmetoğlu'nun 2 ay önce dağıtımının Diyarbakır'daki pusuya düşürülen birliğe çıktığı belirtildi. Baba Beytullah Delimehmetoğlu ve ailesi, çocuklarının şehit haberiyle yıkıldı. Acı haberi duyan yakınları şehit evine taziye ziyaretinde bulundu. Aileye başsağlığı dileyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehidin cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip toprağa verileceğini söyledi. Aktaş, İnegölümüzün başı sağolsun. Acımız çok büyük. Maalesef, dün menfur saldırı sonucunda 13 şehit verdik ve 7 yaralımız var. Bu şehitlerden birisi de İnegöl'den giden Aykut kardeşimiz. Şehidimizin ailesi çok acılı.

Komutanlarımız, Emniyet Müdürümüz yoğun bir gayretle şehidin cenazesinin Bursa'ya intikali konusunda çalışıyorlar. Bir aksilik olmazsa yarın şehidimizin cenazesi Diyarbakır'da öğlen düzenlenecek askeri törenin ardından Yenişehir Havaalanı'na, buradan da İnegöl ilçemize getirilecek. Halit Paşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından şehidimiz defnedilecek dedi. Acı haberi veren komutanlar, saat 03.30 sıralarında şehidin evinden ayrıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.