ING Bank'tan Selzede KOBİ'lere Destek

18 Ekim 2011 Salı 13:18
ING Bank'tan Selzede KOBİ'lere Destek






ING Bank, son dönemde ülke genelinde meydana gelen sel felaketlerinden etkilenen KOBİ’lere yardım elini uzatıyor. 
ING Bank, KOBİ ve Ticari Bankacılık, son dönemde Türkiye genelinde meydana gelen sel felaketlerinde zarara uğrayan KOBİ müşterilerinin mevcut kredi ödemelerini öteliyor. ING Bank yeni kullandırılacak krediler için ise zarara uğramış KOBİ’lere ek avantajlar sunuyor. 
Bu çerçevede yeni kullanılacak kredilerde aylık yüzde 1,20 faiz oranı sunulurken, masraf ve komisyon ücreti de alınmayacak. Maksimum 36 ay vadeyle 100 bin TL’ye kadar kullanılabilecek kredilerde üç ay ödemesiz dönem imkânı da sunuluyor.
Son olarak Antalya’da meydana gelen sel felaketinden büyük üzüntü duyduklarını ifade eden ING Bank KOBİ ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Soykan, mevcut kredi ödemelerini erteleyerek ve 3 ay ödemesiz kredi imkanı sağlayarak ülke genelinde selde zarar gören KOBİ’lere bir nebze olsun destek olmak istediklerini belirtti. 2009 yılında “Aslan KOBİ” ile KOBİ müşterilerini yepyeni bir bankacılık yaklaşımıyla tanıştırdıklarını da hatırlatan Yaprak Soykan “Kriz zamanında KOBİ ve Ticari müşterimize Ç.A.R.E (Çözüm Arama Ekipleri) ekiplerimizle ulaştık. Onların, kriz dönemindeki ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ettik ve gerektiğinde kredilerini tekrar yapılandırdık. Kriz dönemi gerçekleştirdiğimiz bu özel yapıya dayanan hizmetlerimizi Antalya’da yaşanan sel felaketi gibi durumlarda ihtiyaçlar paralelinde farklılaştırıyor olacağız. Bu noktada, ING Bank’ın duyarlılığı, esnek hizmet anlayışı ve akıllı çözümleri devreye girmeye devam edecek” dedi.  
ING Bank’ın sunduğu bu imkândan yararlanmak için işletmelerin 31 Aralık 2011 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

ING Grubu, Bankacılık, Sigorta ve Varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, Avrupa, Asya, Avustralya ve Amerika'da yer alan 40'tan fazla ülkede 105,000 çalışana ve 85 milyon müşteriye sahiptir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır.
Sürdürülebilirliği iş modelinin ana prensibi olarak gören ING Grubu, faaliyet gösterdiği toplumlarda çocukların eğitimi, finansal eğitim ve çevre koruma alanlarında birçok program hayata geçirmektedir. UNICEF ile küresel işbirliğinin 6. yılını dolduran ING Grubu, ‘ING Chances for Children’ programı kapsamında çocukların eğitime erişimini sağlamaktadır. Küresel sorumluluk standartlarına uyumu FTSE4Good ve Dow Jones Sustainability Index gibi kurumlarca da tescillenen ING Grubu 2006 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi Global Compact’a da imza atmıştır. ING Grubu 2007’den beri faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile sürdürmektedir. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.