IŞİD'li katillerin PKK'lı kadın militan korkusu

PKK'lı kadın teröristlerin, IŞİD'li katilleri korkuttuğu ortaya çıktı. IŞİD'li teröristler 'Kadın militan öldürürse şehit olurmu?'

19 Ağustos 2014 Salı 10:51
IŞİD'li katillerin PKK'lı kadın militan korkusu






IŞİD'li katillerin PKK'lı kadın militan korkusu

Terör örgütü IŞİD'li katiller, Irak'ta binlerce masum sivili 'İslam' adına katlederken çıkan çatışmalarda şehit olup cennete ulaşma hayalleri konusunda ilk kez şüpheye düştüler. Ele geçirdikleri bölgelerde kadınları evlere hapseden IŞİD militanları, terör örgütü PKK'lı kadın militanlar tarafından öldürülmelerinin 'Cennet'i riske atacağı endişesine kapıldığı iddia ediliyor.

İKİ TERÖR ÖRGÜTÜ KARŞI KARŞIYA

Irak ve Suriye'de vahşi eylemlere imza atan Irak Şam İslam Devleti üyelerinin Peşmerge ile savaşına ABD hava bombardımanı desteği verirken, karadan da terör örgütü PKK'nın çatışma bölgelerinde önemli rol oynuyor. PKK'lı teröristlerin Peşmerge ile birlikte Mahmur'un geri alınmasında Peşmerge güçlerine yaptığı katkı bölgede dillerden düşmüyor.  Erbil ve Sincar çevresinde çıkan çatışmalara PKK’lılar rol aldı. katıldı. Kürtler dün de ABD desteğiyle Musul Barajı’nın kontrolünü IŞİD’den geri aldı.

Haftalardır Irak’ta terör estiren IŞİD militanları, Batı ülkelerinden peşmergeye gelen silah desteği ve ABD’nin hava bombardımanıyla ilk kez gerilemeye başladı.

Kadınlar tarafından öldürülmek istemiyorlar

Wall Street Journal’a konuşan bir PKK’lı militan, çatışma halinde oldukları Radikal İslamcı örgütün en çok karşılarındaki kadın savaşçılardan korktuğunu şu sözlerle dile getirdi: “Kadınlar tarafından öldürülmekten çok korkuyorlar çünkü böyle bir durumda şehit olup cennete gidemeyeceklerini düşünüyorlar.”


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.