İstanbul'da ulaşım felç, İDO, BUDO seferleri iptal

Marmara Bölgesi'nde sabaha kadar devam eden yağmur ve fırtına sabah saatlerinde şiddetini artırdı. Deniz ulaşımı güçlükle yapılırken şehir içi trafikte yer yer sorunlar yaşanıyor.

25 Aralık 2018 Salı 09:03
İstanbul'da ulaşım felç, İDO, BUDO seferleri iptal






İstanbul'da ulaşım felç, İDO, BUDO seferleri iptal

Olumsuz hava koşulları, İstanbul'da deniz ulaşımını vurdu. Marmara Bölgesini etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava koşulları ulaşımı da aksatıyor. İDO ve BUDO'dan yapılan açıklamalarda olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferler iptal edildi. İstanbul'da trafik yoğunluğu saat 09.00'da en üst düzeye çıktı.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 07.00 ve 09.30 saatlerindeki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci),08.30 ve 11.00 saatlerindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Ayrıca, saat 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) ve 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri de aynı gerekçeyle yapılamayacak.

İDO'DAN DA İPTAL

İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, saat 07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, saat 07.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve saat 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.