İstanbul'da 3 terörist yakalandı

17 Ekim 2012 Çarşamba 18:53
İstanbul'da 3 terörist yakalandı






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul Polisi, dün Bağcılar'da gerçekleştirilen operasyonda terör eylemi hazırlığı içinde oldukları iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslarla birlikte 4 el yapımı bomba ele geçirildi. Emniyet yetkilileri, patlama tesiri yüksek olan bombaların, emniyet binalarına yönelik saldırılar için hazırlanmış olabileceğini söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, terör eylemlerinde bulunmayı planlayan 3 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Bağcılar'da gerçekleştirilen operasyonda şahıslar gözaltına alındı. Operasyonda el yapımı, parça tesirli 4 adet bomba, bomba yapımında kullanılan malzemeler ve bazı krokiler ele geçirildi. Ele geçirilen bombaların el yapımı olmasına rağmen çok tesirli patlayıcılardan oluştuğu belirtildi.

Kırsal kesimden geldikleri öğrenilen 3 terör örgütü üyesinin hedeflerinde İstanbul'daki bazı emniyet binalarının olduğunu öğrenildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.