İsveç, Almanya karşısında inanılmazı başardı

16 Ekim 2012 Salı 23:46
İsveç, Almanya karşısında inanılmazı başardı






2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu'nda oynanan Almanya - İsveç maçında inanılmaz bir karşılaşma yaşandı. Maçın mutlak favori takımı Almanya, maça hızlı başladı. Panzerler 8 ve 15. dakikalarda Miroslav Klose'nin ayağından bulduğu gollerle maçı 2-0'a taşıdı. 39'uncu dakikada Per Mertesacker'in ayağından üçüncü golü bulan Almanya, soyunma odasına da rahat gitti. Olympiastadion'da gelen Alman taraftarlar 56'ncı dakikada Mesut Özil'in ayağından bulduğu gol ile "Maç bitti" derken, İsveç 62'nci dakikada Zlatan İbrahimoviç'in ayağından ilk golünü buldu: 4-1.
Almanya kalesini abluka altına alan İsveç 2 dakika sonra farkı ikiye indiren golü Mikael Lustig ile buldu. 76'ncı dakikada Galatasaraylı Johan Elmander farkı bire indirirken, uzatma dakikalarında Rasmus Elm skoru belirleyen golü attı: 4-4.
Bu sonuçla Almanya 4 maçta 10 puana yükselirken, ikinci sırada bir maçı eksik olan İsveç 7 puanla İsveç yer alıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.