Kaçakçı terörüne 3 şehit

Şanlıurfa'da kaçakçıların açtığı ateş sonucu ağır yaralanan 2 asker daha şehit düştü. Saldırıda şehit sayısı 3'e yükseldi

22 Temmuz 2014 Salı 22:24
Kaçakçı terörüne 3 şehit






Kaçakçı terörüne 3 şehit

Şanlıurfa'da  önceki gün 2 askerin şehit olduğu çatışmada ağır yaralanan Yiğit Şahan adlı asker de şehit oldu...

Suriye sınırında karakola ateş açılması sonucu 2 askerin şehit olduğu olayda ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Yiğit Şahan da şehit oldu.

Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'na ateş açılması sonucu ağır yaralı olarak Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alınan Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, yaptığı açıklamada, "Sınırda vurulan üçüncü askerimizi de kaybettik. Maalesef çok üzgünüz. Vatanımızın ve milletimizin başı sağ. Şehidimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Haberin devamı ↓reklam

Ceylanpınar ilçesinde dün gece yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan silahlı grubun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu 2 asker şehit olmuş, 1 asker yaralanmıştı.

Genelkurmay Başkanlığı'nca yapılan açıklamada, PYD-PKK mensubu 6 kişinin de çatışmada öldürüldüğü ifade edilmişti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.